بهترین وکیل خانواده در ساری چه کسی است؟

قوانین مربوط به خانواده براساس مباحث فقهی و شرعی تعیین شده و بهترین وکیل خانواده در ساری با تسلط بر این قوانین به پیگیری و وکالت در این حوزه به صورت تخصصی می پردازد. دعاوی خانواده شامل موضوعات مختلفی از قبیل طلاق، مطالبه مهریه، نفقه، حضانت فرزندان و غیره می شود که وکیل خانواده با آشنایی و اشراف بر قوانین حقوقی و مدنی در این حوزه، می تواند مسیر پرونده را به نفع موکل خود پیش برده و به بهترین نحو ممکن از حقوق موکل خود دفاع کند.

بهترین وکیل خانواده در ساری واسطه تجربه ای که در این حوزه حقوقی کسب نموده از مسائل و مشکلاتی که در مسیر پرونده ها خانواده وجود دارد کاملا آگاه می باشد و با اتکا بر تجربه و مهارت خود از بروز این مشکلات جلوگیری به عمل می آورد و مانع از پیچیدگی و طولانی تر شدن روند پرونده خواهد شد.

متاسفانه اغلب افراد تصور می کنند در صورتی که احتمال آن وجود دارد که پرونده با شکست مواجه شود باید از بهترین وکیل خانواده در ساری کمک بگیریم اما این امر کاملا اشتباه بوده و در دعاوی پرونده بهتر است از همان شروع دادخواست و قبل از هرگونه اقدامی با بهترین وکیل ساری مشاوره داشته باشید و روند پرونده در مرجع قضایی را به او بسپارید و بدین ترتیب احتمال موفقیت شما در این دعوا با ارائه دادخواستی که از سوی وکیل تنظیم شده و همچنین دفاع او از شما در جلسات دادگاه افزایش می یابد.

بهترین وکیل خانواده در ساری کیست؟

اگر به دنبال بهترین وکیل در ساری هستید که در حوزه خانواده مشغول به کار می باشد، باید بدانید که انتخاب چنین وکیلی کار ساده ای نیست؛ چراکه امروزه تعداد وکلای مشغول به کار روز به روز در حال افزایش است و همین موضوع انتخاب را سخت می کند. بهترین وکیل خانواده در حقیقت به فردی گفته می شود که در رابطه با امور و دعاوی خانوادگی اطلاعات لازم را دارد و می تواند با تبحر بالا به پرونده های خانوادگی رسیدگی کند.

بهترین وکیل طلاق در ساری کیست؟

دعاوی خانواده همواره با پیچیدگی‌ها و دشواری‌های بسیاری همراه بوده است. اغلب افرادی را در اطراف خود می‌شناسیم که وقت زیادی را در دادگاه خانواده به سر می‌برند تا شاید بتوانند روند طلاق خود را به بهترین شکل ممکن طی کنند. در صورتی که افراد با قوانین حقوقی مربوط به طلاق آشنا نباشند ممکن است گام‌های درستی را در این زمینه برندارند و همین قدم‌های اشتباه باعث می‌شود حقوق آن‌ها در روند رسیدگی به پرونده ضایع شود. لازم است فرد اطلاع لازم درباره مراحل و شرایط طلاق داشته باشد تا بتواند با کمترین مخاطره این مسیر را به پایان برساند. از این رو، استفاده از بهترین وکیل طلاق در ساری ضروری است.

بهترین وکیل طلاق مازندران اطلاعات لازم درباره مواد قانونی مورد نیاز در دعاوی خانواده را دارد و به دلیل تجربه‌ای که در طی سال‌ها از حضور در محاکم مختلف کسب کرده است، قادر خواهد بود حقوق شما را بی کم و کاست احقاق کند. در طلاق موضوعاتی مانند مهریه، اجرت المثل، نفقه، دلایل محکمه پسند طلاق از طرف زن، حضانت فرزندان و… مطرح است که دفاع از آن‌ها را می‌توان با خیال آسوده به بهترین وکیل طلاق در ساری سپرد.

لازم است که بهترین وکیل طلاق در ساری اطلاعات سرآمدی در زمینه مواد حقوقی داشته باشد و همواره خود را به روز نگه دارد. فقط در این صورت است که وکیل می‌تواند راهکار مناسب برای طلاق بی دردسر را به شما ارائه دهد. در ادامه سعی داریم شما را با نام و مشخصات بهترین وکیل طلاق در ساری آشنا کنیم تا دسترسی شما به آن‌ها با سادگی هر چه تمام‌تر ممکن شده و بتوانید در دعاوی طلاق از وجود این وکلا بهره مند گردید.

ویژگی بهترین وکیل:

🥇 سطح وکیل وکیل پایه یک دادگستری
⚖️ مهارت و تخصص ملکی، کیفری، خانواده، ثبتی، حقوقی
📝 ارائه خدمات حقوقی وکالت و مشاوره حقوقی
💰 هزینه وکیل طبق وسعت کار تعیین می‌شود
✅ درصد موفقیت %90 موفقیت پرونده ها

وکیل خانواده کیست؟

در این قسمت تمامی موارد مربوط به خانواده را به صورت خلاصه برای شما توضیح میدهیم در واقع یک وکیل خانواده مواردی از جمله مطالبه مهریه ، اجرت المثل ایام زوجیت ، بررسی نفقه زوج ، نفقه فرزند ، حضانت فرزند ، تقاضای ازدواج مجدد ، الزام به تمکین ، مطالبه نفقه و … را بررسی می کند. باید در نظر داشت که وکیل طلاق مجرب نیز می تواند همین موارد را در صورت لزوم مورد تحقیق قرار دهد.

در اصل وکیل طلاق توافقی زیر مجموعه ای از وکیل خانواده محسوب می شود. برای اطلاعات بیشتر درباره هر یک از این موارد میتوانید به صفحه ی مربوطه مراجعه کنیدو همچنین برای گرفتن وکیل میتوانید همین حالا قرار ملاقات رزرو کنید.

وکیل خانواده ره جویان عدالت

آیا لازم می باشد که برای طرح دعوا یا دفاع از دعوایی که علیه ما طرح شده از وکیل خانواده  استفاده کنیم؟

نهاد قضایی به منظور رسیدگی به دعاوی و حل و فصل اختلافات ایجاد شده است و روزانه هزاران پرونده در هر کدام از دادگاههای حقوقی و کیفری مطرح و رسیدگی و اجرا می شود به دلیل کثرت پرونده و قوانین ومقررات ماهوی بسیار آیین دادرسی و شیوه رسیدگی خاصی برای نهاد قضایی لازم و ضروری است

قوانین آیین دادرسی مدنی و کیفری مدون در این زمینه داریم ولی اغلب افراد در انتخاب مسیر طرح دعوا استفاده از این شیوه ها را نمی دانند چرا که یک امر تخصصی می باشد پس در چنین مواردی برای حضور در محضر دادگاه و قاضی که فرد متخصص می باشد نیاز است کسی که قانون را می داند و حق و حقوق مصرح در قانون را می داند داخل در موضوع شود .

مزایای استفاده از وکیل خانواده ره جویان عدالت در دعاوی خانوادگی؟        

۱-در صورت نیاز به وکیل خانواده در موضوع خانوادگی «ره جویان عدالت »از بین وکلا متخصص در امر حقوقی و از بین وکیل متخصص در آن موضوع وکیل انتخاب و به موکل معرفی می کنند یعنی وقتی نیاز به وکیل در امر خانواده و طلاق داریم نیاز نیست پرس و جو کنیم و دنبال این باشیم که کدام وکیل در این امر تبحر دارد در موسسه حقوقی ره جویان عدالت شما مستقیم میروید پیش وکیل متخصص در امر خانوادگی .

  • استفاده از گروه وکلا ره جویان عدالت این امتیاز را به شما می دهد که علاوه بر اینکه وکیل خانواده انتخابی در قبال شما مسئول می باشد پرونده شما تحت نظارت و پیگیری مدیریت و مسئول گروه نیز می باشد.
  • در صورت نیاز به وکلای متعدد در پرونده بدون اتلاف وقت هر دو وکیل با قید توکیل از بین وکلای موسسه در اختیار شما قرار خواهد گرفت و در صرفه جویی هزینه های حق الوکاله و… به نفع موکل می باشد.

حال چند سوال مهم را در حوزه ی دعاوی خانوادگی پاسخ می دهیم :

وکیل خانواده، نحوه محاسبه نفقه زن

نفقه زن در اصطلاح حقوقی عبارت از چیزهایی است که شخص برای زندگی احتیاج به آن دارد از قبیل خوراک، پوشاک، مسکن و اثاث منزل در اصطلاح حقوقی کسی که باید نفقه را پرداخت کند منفق و کسی که نفقه به او داده می شود را منفق علیه گویند.

ماده ۱۱۰۲ قانون مدنی بیان می‌دارد همین که نکاح به‌طور صحت واقع شد روابط زوجیت بین طرفین موجود و حقوق و تکالیف زوجین در مقابل همدیگر برقرار می‌شود دو شرط زیر برای وجوب نفقه ضروری است:

۱- دایمی بودن عقد که قانون مدنی در ماده ۱۱۰۶ تصریح دارد: در عقد دایم نفقه زوجه به عهده شوهر است.

۲- تمکین کامل زوجه : در صورتی که زنی به صورت از همسر خود تمکین نکند، عنوان ناشزه بر وی تعلق می گیرد و در نتیجه پرداخت نفقه از عهده شوهر وی ساقط می شود.

چنانچه زن نسبت به مطالبه نفقه اقدام نماید مراجع قضایی برای تعیین نفقه این امر را به کارشناس رسمی دادگستری ارجاع می دهند تا نفقه زوجه را با در نظر گرفتن شئونات و تحصیلات و خانواده پدری وی تعیین نماید و با توجه به نظر کارشناس حکم مقتضی صادر می شود.

آیا خواندن صیغه محرمیت به صورت شفاهی مورد قبول قانون می باشد؟

در اصطلاح ازدواج موقت ( صیغه ) عقد زناشویی است که برای مدت محدودی واقع شده باشد. به آن ازدواج منقطع، نکاح منقطع و یا متعه نیز می گویند و در اصطلاح عامه صیغه معروف است. زیرا این نوع عقد به منظور بهره مند شدن مرد از زن واقع می شود.
تنها تفاوت ازدواج موقت با دائم در این است که بر مرد، نفقه زن (تهیه خوراک، پوشاک و مسکن) واجب نیست و پس از سپری شدن زمان عقد دیگر نیازی به خواندن صیغه طلاق نیست. خواندن صیغه محرمیت به صورت شفاهی هیچ اشکال قانونی و شرعی ندارد.

اجرت المثل در چه صورت تعلق می گیرد؟

اجرت المثل در طول زندگی مشترک بابت کارهایی که زن انجام داده است و قصد تبرع نداشته به زن تعلق می گیردمعمولاً اجرت المثل در زمانی به زوجه تعلق میگیرد که طلاق جاری شود زیرا در رسیدگی هایی که توسط دادگاهها بعمل آمده استبعضاً تحت این عنوان اگر اجرت المثل زوجه در حین ادامه زندگی محاسبه و از زوج وصول شود. ممکن است تحولاتی در وضعیت زندگی و اموال زوج حاصل شود که این قضیه میتواند در روند دریافت اجرت المثل مؤثر باشد .

مهریه چگونه اجرا و وصول می شود؟

چنانچه زوجه درخواست مطالبه مهریه داشته باشد می تواند طبق قانون به دفتر ازدواجی که عقد نکاح در آن صورت گرفته است مراجعه و به میزان که بخواهد و در صورت عندالمطالبه بودن مهریه در سند نکاحیه مهریه خود را درخواست اجرا دهد و مطالبه نماید که پس از درخواست اجرا دفتر ازدواج اجرائیه صادر و به زوج ابلاغ می نماید که مهریه را پرداخت نماید در صورت عدم پرداخت پرونده به اداره اجرا ارجاع می شود و استعلام از مراجع مربوط از جمله اداره ثبت اسناد و املاک بانک مرکزی، پلیس راهور جهت توقیف اموال زوج می شود تا در صورت وجود اموال توقیف صورت پذیرد.

مدارک لازم برای طلاق توافقی چیست؟

زمانی که زوجین بخواهند درخواست طلاق توافقی را به دادگاه ارائه بدهند مدارکی به شرح ذیل برای ثبت آن نیاز است:
۱- شناسنامه زوجین
۲- کارت ملی زوجین
۳- اصل عقدنامه در صورتی که در دسترس نباشد یا مفقود شده باشد هر یک از زوجین یا وکلای آنها می توانند با مراجعه به دفترخانه ای که عقد در آن صورت گرفته مراجعه نمایند و تقاضای رونوشت نمایند.

شرط وکالت زن در طلاق چیست؟

طلاق منـحصر به اراده مـرد است و از حقوق مخـصوص به زوج می بـاشد. ولـی طبـق قانون شوهر می تواند با دادن وکالت در طلاق به زن این اراده را انتقال دهد تا زن هر زمان که خواست خود را مطلقه نماید. شـرط وکـالت در طلاق می تواند حین عقد در عقدنامه آورده شود و یا بعد از عقد در دفاتـر رسمی ثبت اسناد تنظیم گردد.

آیا اگر همسرم مانع ملاقات فرزند شود می توان تقاضای مجازات او را نمود؟

ملاقات فرزند مشترک حق طبیعی، اخلاقی و قانونی والدین می باشد و نمی توان هیچ یک از والدین را از ملاقـات فرزند خود بدون عذر قانونی محروم نمود. طبق ماده ۵۴ قانون حمایت خانواده؛ کسی که مانع ملاقات فرزند شده است در بار اول به پرداخت جزای نقدی درجه ۸ و در صورت تکرار حداکثر مجازات مذکور در قانون مجازات می شود.

وکیل خانواده؛ در صورت فوت پدر، حضانت فرزند با چه کسی است؟

حضانت فرزند حق و در عین حال تکلیفی است که قانون برای حفظ و نگهداری کودک به والدین سپرده است. وظیفه حفظ و نگهداری فرزندان زندگی مشترک بر عهده والدین است. در صورت فوت پدر طبق قانون مدنی در هر حال با مادر است.

مزایای مطالبه نفقه فرزند توسط وکیل خانواده چیست ؟

نفقه فرزند مشترک از جمله امور مالی می باشد که زوجین در صورت جدایی و یا طلاق باید نسبت به آن اظهارنظر نمایند. مطالبه نفقه فرزند توسط وکیل خانواده مسلماً هر وکیل با توجه به تعاریف قانونگذار و دفاعیات مستدل و مدارکی که بدست آمده است میتواند جهت اثبات نفقه فرزند از طریق محاکم وارد عمل شود.

در صورتیکه نیاز به مشاوره دارید میتوانید به صورت رایگان مورد حقوقی خود را از طریق تلفن با همکاران ما مطرح کنید و یا در صورت تمایل به مشاوره حضوری با مراجعه به سایت در قسمت قرار مشاوره ، زمان مشاوره خود را ثبت کنید تا همکاران ما در اسرع وقت با شما تماس بگیرند و قرار مشاوره شما را قطعی کنند.

  • دعاوی خانوادگی چیست؟
  • وکیل دعاوی خانوادگی در مازندران و قانون خانواده
  • وظایف وکیل خانواده در دعاوی خانوادگی
  • وکیل دعاوی خانوادگی در مازندران و انواع دعاوی خانوادگی
  • شماره تلفن وکیل دعاوی خانوادگی در مازندران
  • دادگاه صالح دعاوی خانوادگی
  • حقوق خانواده
  • مهم ترین دعاوی خانوادگی
  • پرونده های دادگاه خانواده
  • وکالت تخصصی در پرونده های دادگاه خانواده
  • بهترین وکیل خانواده برای مشاوره
  • وکیل خانواده در چه زمینه هایی تخصص دارد؟
  • موضوعات، دعاوی و پرونده های خانواده
  • بهترین وکیل دعاوی خانوادگی خانوم
  • وکیل دعاوی خانوادگی در مازندران و مطالبه مهریه در طلاق توافقی
  • سؤالات متداول از وکیل خانواده مازندران
    • درخواست طلاق در دوران عقد + بررسی کامل شرایط
    • حضانت بچه ها بعد از طلاق باکیست؟
    • قوانین تخلیه مغازه سرقفلی توسط مالک

وکیل دعاوی خانواده در مازندران یا وکیل خانواده کیست و چگونه می تواند به شما کمک کند؟وکیل دعاوی خانواده  شخصی است  متخصص در امور کیفری و حقوقی مربوط به دعاوی خانوادگی از جمله طلاق ، نفقه ، حضانت و …..

برای پاسخ به این سوال باید گفت که دعاوی خانوادگی  که این روزها بسیاری از افراد درگیر آن هستند، بدون همراهی یک وکیل کاربلد قطعا به آسانی حل نمی شود.

اگر درگیر مسئله طلاق هستید و یا برای حضانت فرزندانتان به مشکل خورده اید و یا از این قیبل مسائل که مربوط به دعاوی خانواده گی است به کمک نیاز دارید این مقاله را تا انتها بخوانید.

اگر ساکن مازندران هستید و در مسائل ازدواج و زندگی زناشویی و یا دعاوی خانوادگی نیاز به وکیل خانواده یا وکیل دعاوی خانوادگی در مازندران دارید میتوانید از وکلای پایه یک دادگستری در کانون وکلای مرکز کمک بخواهید. ۰۲۱۲۲۹۲۶۷۴۴

 

دعاوی خانوادگی چیست؟

دعاوی خانوادگی به دعوای گفته می شود که مربوط به اعضای خانواده است. خانواده در واقع اولین نهاد اجتماعی است که فرد در آن متولد میشود. دعاوی خانوادگی به آن دسته از دعاوی است اطلاق می شود که مربوط به اعضای خانواده است؛ برای مثال دعوای بین زن و شوهر یا دعوای بین پدر و فرزندان یا مادر و فرزندان .

همه می دانیم وقتی زن و مردی با یکدیگر ازدواج می کنند حق و حقوق و وظیفه ای بر عهده آن ها گذاشته می شود که اگر به وظیفه عمل نکنند باعث به وجود آمدن دعوا میشود. بیشتر اوقات برای این که زن و شوهر فکر می کنند که حق و حقوقشان ضایع شده است به مراجع قانونی شکایت کرده و دادخواست تنظیم می کنند اینجاست که  وکیل خانواده می تواند به خوبی نقش خود را ایفا کند و از حقوق موکل خود دفاع کند

 

وکیل دعاوی خانوادگی در مازندران و قانون خانواده

روابط خانوادگی شامل ازدواج، فرزندخواندگی، طلاق و فرزند غیر قانونی می شود از این رو خانواده را یک حوزه عملی حقوقی معرفی کرده اند.

خانواده در زندگی جنبه های زیادی را در بر می گیرد حال برای برخی مسائل، حل شدن مشکل از توان افراد خانواده خارج می باشد در این صورت باید از وکیل خانواده کمک گرفت تا در دادگاه، دادرسی‌های دادگاه خانواده و یا در سایر مذاکرات به عنوان وکلای مدافع حقوق خانواده به نمایندگی از موکل خود حضور یافته و در صورت نیاز اسناد مهم حقوقی را تنظیم کند.

افراد گاهی با مسائل حساستری مانند فرزندخواندگی، پدری، رهایی و… روبرو می شوند که در این شرایط بهترین وکیل خانواده با وکالت خود به خانواده ها که نمی توانند زیر چتر قانون خانواده قرار بگیرند و از مسائل قانونی سر در بیاورند کمک می کند.

 

وظایف وکیل خانواده در دعاوی خانوادگی

برای رسیدگی به مسائل هریک از اعضای خانواده باید از وکیل دعاوی خانوادگی استفاده نمود، این مسائل و مشکلات گاه شامل قیمومیت، حضانت فرزند، طلاق و سایر موارد در را رابطه با حقوق خانواده می شود.

از اصلی ترین وظایف وکیل خانواده می توان به میانجیگری برای زمانی که اوایل شروع اختلافات خانوادگی می باشد نام برد.

همچنین از دیگر وظایف وکیل دعاوی خانوادگی این است که با توضیحات روان خود مسائل حقوقی را برای خانواده ساده می کند برخی از این مسائل عبارتند از:

  • حل کردن هر نوع از مشکلات حقوقی یا موضوع حقوقی جدی به طور تضمینی در دادگاه
  • حل کردن هر نوع نیاز فوری که خانواده با آن روبرو می شود.
  • رسیدگی به اموال و وصیت نامه.
  • نمایندگی از خانواده در دادگاه با تهیه و تکمیل اظهارنامه.
  • تشکیل پرونده و حضور در دادگاه.
  • مشاوره دادن به خانواده ها در رابطه با مسائلی همچون فرزند خواندگی و یا هریک از پارامترهای مربوط به تنظیم وصیت.
  • ممانعت از ایجاد دعواهایی که با هزینه های بالایی روبرو می شوند.

از دیگر مشکلاتی که وکیل دعاوی خانوادگی وظیفه رسیدگی  به آنها را دارد به شرح زیر می باشند:

  • کودک آزاری یا حقوق کودک
  • نفقه
  • ابطال
  • رحم جایگزین
  • همسر آزاری
  • مشروعیت
  • فرزندخواندگی
  • مسئولیت والدین
  • مسائل مربوط به حل و فصل اموال

 

وکیل دعاوی خانوادگی در مازندران و انواع دعاوی خانوادگی

قانونی که در جهت حفاظت و تقویت بنیان خانواده به تصویب رسیده است و یکی از قوانین مهم کشور نیز می باشد“ قانون حمایت خانواده ” نام دارد . همانگونه که از نام این قانون پیداست ، حمایت از خانواده و به نظم در آوردن روابط خانوادگی و جلوگیری از دعاوی خانوادگی و پرهیز از ایجاد اختلافات خانوادگی هدف از تصویب این قانون است . به همین خاطر است که در ماده ۴ قانون فوق الاشاره ، دعاوی خانوادگی و انواع آن بیان شده است این ماده ، انواع دعاوی خانوادگی را به این صورت ذکر نموده است:

۱- نامزدی و خسارات ناشی از بر هم زدن آن
۲- نکاح دائم ، موقت و اذن در نکاح
۳- شروط ضمن عقد نکاح
۴- ازدواج مجدد
۵- جهیزیه
۶- مهریه
۷- نفقه زوجه و اجرت المثل ایام زوجیت
۸- تمکین و نشوز
۹- طلاق ، رجوع از طلاق ، فسخ و انفساخ نکاح ، بذل مدت و انقضای آن
۱۰- حضانت و ملاقات طفل
۱۱- نسب
۱۲- رشد ، حجر و رفع آن
۱۳- ولایت قهری ، قیمومت ، امور مربوط به ناظر و امین اموال محجوران و وصایت در امور مربوط به آنان
۱۴- نفقه اقارب
۱۵- امور راجع به غایب مفقودالاثر
۱۶- سرپرستی کودکان بی سرپرست
۱۷- اهدای جنین
۱۸-تغییر جنسیت

 

شماره تلفن وکیل دعاوی خانوادگی در مازندران

با توجه به گسترده بودن قوانین و عدم اطلاع کافی از بسیاری از قوانین و راه حل درست آن اگر به دنبال یافتن وکیل خانواده با تجربه و متخصص هستید از همکاران ما در گروه وکلای مرکز مشاوره بخواهید.

اگر ساکن مازندران هستید و برای مشکلات خانوادگی نیاز به وکیل دارید و در جست و جوی تلفن وکیل خانواده در مازندران هستید  برای مثال می‌خواهید حضانت فرزندتان را از همسرتان بگیرید یا میخواهید جهیزیه خود را مطالبه کنید یا اگر میخواهید حق و حقوتان در مورد ازدواج دوم همسرتان  مطالبه کنید و یا …..قطعا نیاز به یک وکیل با تجربه و حرفه ای خانواده  دارید که بتواند در سریع ترین زمان ممکن به شما درست ترین راه حل را نشان دهد و شما را از کارهای اداری و طولانی دادگاه نجات دهد کافی است با همکاران ما در گروه وکلای مرکزی تماس بگیرید

ید

 

دادگاه صالح دعاوی خانوادگی

ماده چهارم قانون حمایت خانواده ، بعد از اینکه انواع دعاوی خانوادگی را نام‌میبرد، مقرر داشته مرجع صالح برای رسیدگی به این دعاوی دادگاه خانواده قرار است . بنابراین ، دادگاه خانواده تنها دادگاهی است که صلاحیت رسیدگی به دعاوی خانوادگی را دارد . لذا در صورتی که دعوای خانوادگی در دادگاهی غیر از دادگاه خانواده مطرح بشود ، دادگاه باید قرار عدم صلاحیت صادر کند و پرونده را به دادگاه خانواده بفرستد . برای دریافت اطلاعات بیشتر در  مورد صلاحیت دادگاه خانواده با این شماره تماس بگیرید

 

حقوق خانواده

حقوق خانواده شامل موارد زیر می شود.

  • رهایی

این نوع مسئله مربوط به خردسالی می شود که زیر نظر والدین نمی باشد و دادگاه با حمایت از مسولیت شخصی افراد، قانون را اجرا می کند و به نوعی باید گفت که شامل حمایت و حضانت می شود.

  • دارایی زناشویی

هنگامی که زن و شوهر قصد جدایی از یکدیگر را دارند باید اموالی که در طول زندگی به دست آورده اند بین یکدیگر تقسیم کنند.

  • نفقه

در طلاق قانونی و یا در مراحل طلاق حقوقی برای یکی از زوجین حقوقی در نظر گرفته می شود که ممکن است بعد از طلاق نیز ادامه داشته باشد.

  • پدری

هویت پدری کودک از نظر منشأ یا نسب مورد بررسی قرار داده می شود تا ثبات هویت بیولوژیکی کودک مشخص شود، گاهی برای این تشخص از آزمایش DNA استفاده می کنند.

  • قرارداد

قبل از ازدواج قراردادی بین زن و شوهر بسته می شود که در آن حقوق آینده نسبت به اموال مشابه در صورت فوت هریک از زوجین مشخص می شود.

  • فرزندخواندگی

این مسئله بستگی به محل تولد کودک، نوع فرزندخواندگی، قوانین ایالتی و سایر عوامل می شود پس مهم است که در این مورد با یک وکیل خانواده بسیار خوب مشورت کنید.

از دیگر مسائل حقوقی می توان به میانجیگری و قانون مشارکت، برنامه ریزی املاک و قانون مهاجرت و تابعیت اشاره نمود.

 

مهم ترین دعاوی خانوادگی

به طور کلی مهمترین دعاوی خانوادگی که حجم قابل توجهی از دعاوی خانوادگی را به خود اختصاص داده عبارتند از:

 

حضانت

 حضانت:به معنای مواظبت و تربیت اطفال است که تا سن ۷ سالگی به عهده مادر و پس از آن برای دختر تا سن ۹ سالگی و برای پسر تا سن ۱۵ سالگی به عهده پدر است.

 

طلاق

طلاق:یکی از راههای پایان دادن به زندگی مشترک است که از اختیارات مرد است و زن فقط در صورتی می تواند چنین حقی داشته باشد که همسر وی چنین حقی را به موجب شروط ضمن عقد ازدواج یا پس از آن به وی بدهد.طلاق دارای انواعی است از قبیل خلع،مبارات،رجعی ،بائن.

وکیل طلاق در مازندران و دلایل محکمه پسند برای طلاق از طرف زن

 

نفقه:

نفقه: به معنای هزینه هایی است که برای تهیه خوداک،موشاک،مسکن ،هزینه درمان،اموزش و…باید از طرف شوهر به زن یا از والدین به فرزندان یا بالعکس پرداخت شود.

 

مهریه یا صداق:

مهریه یا صداق:که مطابق آخرین قوانین بدای دریافت آن ابتدا باید به دفترخانه محل وقوع عقد ازدواج و سپس به واحد اجرای اداره ثبت اسناد و املاک‌مراجعه کرد.

جهیزیه
و……

 

پرونده های دادگاه خانواده

انواع مختلف پرونده ها در دادگاه خانواده وجود دارند که  به مهمترین آنها اشاره می کنیم:

فسخ ازدواج، لغو،

حمایت بی ارتباط با انحلال ازدواج، پدری،

حمایت از کودک،

مراقبت از کودکان و دسترسی به آنها،

رسیدگی به حضانت موقت یا همزمان فرزندان صغیر توسط خانواده بزرگ،

فرزندخواندگی،

تغییر نام،

اقدامات قضاوت اعلامی مربوط به توافقات قبل از ازدواج یا پس از ازدواج،

خانواده مدنی،

تکرار خشونت،

ملاقات،

تعقیب و دستورات خشونت جنسی،

بزهکاری نوجوانان، فسخ حقوق والدین، رهایی یک خردسال، مدرسه گریزی، اصلاحات و اجرای دستور، اثبات و نفی نسب، عزل ولی قهری، امور راجع به غائب مفقودالاثر، رفع ممنوع الخروجی، تهیه مسکن مستقل، مطالبه و استرداد جهیزیه، اجازه ازدواج مجدد برای مرد، مطالبه و اجرای، دادخواست ممنوع الخروج کردن فرزند، مهریه و…

مسائل ذکر شده در دادگاه خانواده مانند سایر کشورها در سیستم حقوقی ایران با نام دعاوی و اختلاف خانوادگی با توجه به شرایط آیین دادرسی مدنی مورد بررسی قرار داده می شوند.

پس باید هر دو شخص آموزشهای لازم را برای رسیدگی به دعاوی و اختلاف خانوادگی دیده باشند و از نظر فردی نیز شرایط لازم را داشته باشند.

امور رسیدگی به مشکلات خانوادگی فقط مربوط به دادگاه خانواده می شود و اگر در دادگاهی غیر از دادگاه صالح مسائل خانوادگی مطرح شوند باید دادگاه از رسیدگی به آن امتناع کند و پرونده را برای دادگاه خانواده ارسال نماید.

 

وکالت تخصصی در پرونده های دادگاه خانواده

دعاوی حقوقی، کیفری و خانواده از تخصصهایی است که باید یک وکیل دعاوی خانوادگی همه آنها را دارا باشد و در این زمینه ها تجارب مختلفی ر ا به دست آورده باشد.

همانطور که گفتیم پرونده های دادگاه خانواده موارد زیادی را در بر می گیرد که برای حل آنها نیاز به وکالت تخصصی می باشد که با یک نمونه از آنها موضوع را برایتان روشنتر می کنیم.

انحلال نکاح و عقد ازدواج: این مورد به تمام شدن عقد ازدواج اشاره می کند که از مسائل مهم دعاوی خانوادگی به دست می آید که شامل: طلاق به درخواست مرد، طلاق به درخواست زوجه، طلاق توافقی، فسخ نکاح و ازدواج، فوت هریک از زوجین، بطلان عقد نکاح، بذل مدت می شود.

که وکیل دعاوی خانواده تخصصی با پی بردن به تمام جزییات و پرسش و پاسخهای متفاوت بهترین مسیر را برای حل مشکل پیدا می کند.

 

بهترین وکیل خانواده برای مشاوره

در هر شغلی نیاز به تجربه و مهارت کافی می باشد که در انتخاب بهترین وکیل باید به آن توجه شود زیرا که وکیل خانواده با استفاده از تجارب و بازگو کردن آنها برای افرادی که با مشکل روبرو هستند باعث می شود که راحتتر مشکل خود را بیان کنند و خیالشان از بابت اینکه وکیل می تواند کمکشان کند تا به موفقیت برسند آسوده تر می شود.

پس می توان با قاطعیت گفت که هر اندازه تجربه وکیل در حرفه خود بیشتر باشد موفقیت در آن پرونده به مراتب بیشتر می شود، حال برای آشنایی با بهترین وکیل دعاوی خانوادگی مواردی از خصوصیاتش را بیان می کنیم.

  • در میان گذاشتن تمام اطلاعات دقیق از محتویات و جزییات پرونده در طی مراحل دادرسی
  • موفقیت در پرونده های قبلی
  • داشتن دانش و تجربه
  • رعایت نهایت انصاف در عمل
  • داشتن حسن سابقه
  • قابل اعتماد بودن
  • رازدار بودن
  • عدالت و انصاف داشتن
  • پیدا کرده راه های مختلف برای صلح و سازش

 

وکیل خانواده در چه زمینه هایی تخصص دارد؟

به وکلایی که در مسائلی همچون طلاق، مهریه، نفقه، حضانت، جهیزیه و…. به صورت حرفه ای و تخصصی وکالت می کنند وکیل خانواده می گویند که برای به دست آوردن عدالت و دفاع از حقوق موکل خود نهایت تلاشش را می کند و هر آنچه را لازم باشد برای موفقیت در پرونده انجام می دهد.

پس شما عزیزان می توانید با تحقیق و پرس و جو یک وکیل دعاوی خانوادگی عالی انتخاب نمایید که در زمینه هایی همچون: تخصص در حوزه دعاوی خانوداه، رعایت جنبه های اخلاقی و اجتماعی، تجربه و تخصص در مسائل مربوط به دعاوی، تسلط بر قانون حمایت خانوداه و قوانین مرتبط با آن، تسلط کامل بر نظریات فقهی و حقوقی تخصص لازم را داشته باشد.

گاهی حکمی به نادرست برای فردی صادر می گردد که در مراجع قضایی بالاتر نقض شده است که در این حال از بین رفتن زمان، هزینه و حق افراد را در پی دارد، در اینجا نقش یک وکیل خانواده خوب و مجرب که تخصص در کار خود دارد مشخص می شود خصوصا در زمانی که دادگاه در یک زمان کم باید پرونده های زیادی را بررسی کند که حضور یک وکیل خوب می تواند به دستگاه قضایی کمک شایانی کند.

مقالات وکیل خانواده

 

درخواست طلاق در دوران عقد + بررسی کامل شرایط

درخواست طلاق در دوران عقد ، در ازدواج‌هایی ممکن است از همان ابتدا زوجین متوجه شوند امکان ادامه رابطه وجود ندارد و تصمیم به جدایی

ادامه مطلب »

 

حضانت بچه ها بعد از طلاق باکیست؟

حضانت به چه معنایی است؟ حضانت به معنی سرپرستی مراقبت از فرزند است. متاسفانه این روزها آمار طلاق زیاد شده است و روز به روز

ادامه مطلب »

 

چه زمانی مهریه به زن تعلق نمی گیرد؟

این که چه زمانی مهریه به زن تعلق نمی گیرد از جمله پرسش هایی است که هنگام تعیین مهریه خانم ها و آقایان باید به

ادامه مطلب »

 

بهترین وکیل ارث در مازندران

وکیل ارث در مازندران یکی از مسائل و مشکلاتی که هر انسانی ممکن است در طول زندگی خود با آن مواجه شود مسئله ارث و

ادامه مطلب »

 

طلاق به دلیل ناتوانی جنسی مرد

یکی از شایع‌ترین موارد طلاق به مشکلات جنسی زوجین مربوط می‌شود چرا که مطابق با تحقیقات انجام شده یکی از مشکلات اصلی طلاق، مسائل جنسی

ادامه مطلب »

 

معاینه پزشک قانونی برای طلاق

برای هرگونه طلاقی آزمایش پزشکی قانونی اجباری و ضروری است. برای انجام این آزمایش که توسط زنان به منظور گواهی عدم بارداری یا گواهی بکارت

ادامه مطلب »

 

موضوعات، دعاوی و پرونده های خانواده

ریسیدگی به مشکلات خانواده در دادگاه خانوده صورت می گیرد که این رسیدگی مطابق با تشریفات قانون آیین دادرسی مدنی می باشد، باید گفت که برخلاف گذشته رسیدگی به این مشکلات دیگر برعهده دادگاه عمومی نمی باشد و به دادگاه تخصصی خانواده سپرده شده است.

دعاوی خانوادگی به کانون خانواده بر می گردد که مسائل زیر را در بر می گیرد.

نکاح دائم
موقت و اذن در نکاح
مهریه
طلاق
رجوع از طلاق
فسخ و انفساخ نکاح
بذل مدت و انقضای آن
حضانت و ملاقات طفل
نسب
رشد
حجر و رفع آن و مواردی از این قبیل.
امروزه قانون حمایت از خانواده به تصویب رسیده است به همین دلیل قوه قضاییه وظیفه دارد که در برابر مسائل خانوادگی محاکمه تخصصی را تشکیل دهد.

حضور رییس یا دادرس علی البدل، قاضی مشاور زن در هر دادگاه خانوادگی الزامی می باشد که هر کدام باید متاهل و حداقل دارای چهارسال سابقه خدمات قضات باشند.

 

بهترین وکیل دعاوی خانوادگی خانوم

حضور خانمها در جامعه و تلاش آنها برای امورات مختلف رو به افزایش است که با گذر زمان اعتماد به نفس آنها برای بدست آوردن شغلهای مختلف بالا و بالاتر می رود به طوریکه امروزه شاهد موفقیت آنها در زمینه های مختلف می باشیم.

حوزه ی دادگستری نیز از این قاعده مستثنی نمی باشد، وکیل خانواده خانم در این حوزه آنچنان فعالیت قوی و موفق داشته اند که نمی توان از قابلیتهای وکلای زن چشم پوشی کرد به طوریکه امروزه، بسیاری از پرونده هایی که به وکیل خانواده خانم سپرده شده اند به موفقیتهای چشمگیری رسیده اند.

گاهی برخی مسائل در خانواده ها وجود دارد که بخاطر مسائل دینی و مذهبی در جامعه ما، خانمها قادر به گفتن آنها نزد وکیل مرد نمی باشند که در این صورت نزد وکیل خانواده خانم می روند تا بتوانند به راحتی مشکلاتشان را بازگو کنند.

از ویژگیهایی که باعث برتری خانمها در حرفه وکالت می شوند عبارتند از:

صداقت داشتن، امانت داری و درستکاری در پرونده ای که بدستشان می ر سد، اطلاع و آگاهی از قانون و مقرارات مربوط به مسائل خانواده و بروز بودن این داده ها و اطلاعات خود، ذکاوت و حرفه ای بودن در کار وکالت، نکته بین بودن و ریز شدن در کلیه مسائل، شجاعت و در عین حال صبور بودن که در برخی پرونده ها این شجاعت و صبوری باید به بالاترین میزان خود برسد تا بتوان به موفقیت رسید.

 

وکیل دعاوی خانوادگی در مازندران و مطالبه مهریه در طلاق توافقی

یکی از مهمترین مسائل دعاوی خانوادگی که به آن توجه می شود مهریه می باشد که از ارکان عقد نکاح در ایران و اسلام به شمار می آید، مهریه به صورت مالی می باشد که از شیربها گرفته می شود.

باید گفت که شیربها فقط یک عرف می باشد و هیچ گونه مبنای قانونی ندارد.

مهریه را در هنگام عقد و همزمان با عقد نکاح بدون آنکه نیازی به پرداخت آن باشد مشخص می کنند اما بعد از عقد، زن می تواند آن را مطالبه نماید یا در صورتی که خودش بخواهد آن را ببخشد.

اما اگر قصد گرفتن مهریه و مطالبه آن در طلاق توافقی را داشته باشید باید گفت که به با روشهای مختلف انجام می گیرد.

ایتدا باید مقدار مهریه مشخص شود و سپس وکیل خانواده پیشنهاداتی را ارائه می دهد تا طرفین بتوانند راحتتر به توافق نهایی برسند.

این پیشنهادات شامل:

بخشش کل مهریه
بخشش بخشی از مهریه
درخواست از زوج جهت پرداخت مبلغی توافقی به عنوان مهریه
قسطی کردن مهریه می شود.
معمولا در طلاقهای توافقی موارد ذکر شده نسبت به شوهر اجرا می شوند.

 

سؤالات متداول از وکیل خانواده مازندران

افرادی زیادی که با مشکلات مختلف روبرو می شوند از وکیل خانواده سؤالات متعددی می پرسند که ما در ادامه به چند مورد از آنها به طور مختصر اشاره می کنیم.

دادخواست عدم تمکین از جانب مرد به چه شکل است؟
سهام فرد محکوم به مهریه چگونه می باشد؟
اجازه پدر برای ازدواج دختر چگونه است؟
ارثیه و مهریه به چه شکل تقسیم می شود؟
انحصار وراثت و تقسیم ترکه چگونه است؟
دادخواست اعسار از پرداخت مهریه به چه شکل می باشد؟
طلاق از طرف زوجه چگونه قابل اجرا می باشد؟
حضانت فرزند بعد از ازدواج مادر به چه شکل می باشد؟
پروسه طلاق در دادگاه خانواده چگونه است؟
همزمان با درخواست طلاق می شود مهریه و نفقه گرفت؟
طلاق توافقی مهریه دارد؟
افتتاح حساب برای محجورین چگونه می باشد؟
برای طلاق غیابی باید چه مراحلی را سپری کرد؟

وکیل خانواده

بهترین وکیل مازندرانحاذق ترین وکیل درساریوکیل کارکشته در استان مازندرانوکیل مسئولیت پذیر در استان مازندرانوکیل مهریه کاربلد در ساری

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *